F-kullen

Billinge Gårds Faiza Ya Caran

Sheeba

Billinge Gårds Faiza Ya Caran

Stamtavla, resultat m m

Stamtavla

Parents Grand parents Great grand parents
SECH & DKCH Spirit of Ishtar Caran d'Ache Mohaget's Mahogny Roseridge the Duke
Djungelkattens Big Box Babette
Flashy Florence Spirit of Ishtar Remus
CH Shangani Patana Dunia
Billinge Gårds Djidade af Arvis CH Arvis Iris Garden Heshima Ya Kimba Energy Of Red
Iris Z Lukovskeho Dvora
Duméla Ma Hedda Akkakais Melker
Duméla Ma Elina

Brev från Dan och Sheeba

Hej Helena! Jag vill nu passa på att informera dig om mitt nya liv.

De kallar mig Sheeba och det är väl ganska ok. Jag känner mig ganska trygg här och funnit mig väl tillrätta med min nya familj. Många nya upplevelser. Maten är bra, men vällingen är allra bäst. Mina behov gör jag ute vilket matte och husse gillar.

Jag blir vägd en gång i veckan, första veckan gick jag upp 1,1 kg

Får inte sova i deras säng men jag gör mina försök. Men jag skall inte klaga, jag har fått en egen korg neranför deras säng och det känns bra.

Brukar vakna c.a 06.00 då går matte eller husse och öppnar dörren så jag snabbt kan springa ut och kissa, sedan är det skönt att gå in och lägga sig igen och sova ytterligare en stund. När jag vaknar är det dags för mat.

Första dagens f.m var jag kopplad när jag var ute, inget vidare men på e.m hade husse tröttnat på kopplet, sedan dess går jag utan koppel sköönt. När jag härjat färdigt i trädgården går jag in och ockuperar Tv-soffan.

Några gånger har vi varit ute och åkt båt. Ganska ok men ett något överdrivet nöje, jag brukar lägga mig och sova en stund. När vi går iland på någon av öarna är det roligt att få springa på de bohuslänska klipporna och smyga på de stora vita fåglarna som för ett väldigt oväsen.

En dag hände något underligt, några i familjen hoppade i vattnet och det verkade som de tyckte det var skoj att plaska runt i vattnet så jag blev lite nyfiken och hoppade efter, snacka om nya upplevelser.

Mellan sovstunderna tycker nog matte och husse att jag är ett mycket livligt och nyfiket litet yrväder.

 • Om oss / About us

  Vi som driver Billinge Gårds Kennel är Helena Färlevik och Martin Wiklund. Vår kennel grundades 2005 och bedrivs i hemmiljö på landet i skånska Billinge. Vi har ett stort intresse av att ställa ut våra hundar och finns gärna till hands för våra valpköpare. Om du funderar på att skaffa en Rhodesian Ridgeback eller är intresserad av att veta mer om rasen, är du varmt välkommen att kontakta oss.

  Billinge Gårds Kennel was founded in 2005 by Helena Färlevik and Martin Wiklund. Our kennel is situated on the countryside in Skåne and we breed our dogs in an home environment. We have a great interest in showing our dogs and are happy to support our dog owners. If you're thinking about getting a Rhodesian Ridgeback or is interested in knowing more about the breed, you are most welcome to contact us.

 • Kontakt/Contact

  Billinge Gårds Kennel
  Billinge 11:14
  241 95 Billinge

  mail@billingestuteri.se
  +(46)(0)708 96 92 44 (Helena)
  +(46)(0)706 61 19 98 (Martin)
  +(46)(0)413 54 25 25